Gastenboek

Heeft u Clean Sweep live ervaren???

Dan kunt u voor al uw complimenten, kritiekpunten, suggesties, liefdesverklaringen en huwelijksaanzoeken in ons Gastenboek terecht.
Gewoon een leuk berichtje achter laten mag natuurlijk ook (info (at) cleansweep punt nl)!

Of lees enkele reacties van zij die u voorgingen 🙂

Comments

 1. Wij hebben op 21 juni 2014 een superavond gehad met de band CleanSweep voor ons feest. Wij kenden deze band al van ons trouwen in 2008 en hebben voor de 2e maal geboekt en dit was wederom een groot succes! Alle disco classics kwamen voorbij en de voetjes gingen de hele avond continue van de vloer! Zelfs ons oudste gasten van 76 (!) en 78 (!) jaar hebben geregeld gedanst omdat ze niet stil konden blijven zitten! Heel erg bedankt!

 2. Annabelle en Henk-Jan says

  Beste Band,

  Wat een geweldig feest! Iedereen was geweldig enthousiast en we hebben jullie naam al weer een paar keer doorgegeven. Tot snel en nogmaals heel erg bedankt.

  Groetjes, Henk-Jan en Annabelle

 3. Arne Aijpassa TPB says

  Dames en Heren van Clean Sweep,Hierbij willen we jullie bedanken voor de swingende performance op het jaarfeest van Technip. We hebben er met z’n allen van genoten. Ook bedankt voor het gebruik van jullie backline etc. Verder willen we jullie PA bedrijf Peitsman bedanken voor de goede service.

  Vriendelijke groeten, Technip Party Committee.

 4. Jaqueline & Robert says

  Hoi Jon,

  Voordat we op vakantie gaan willen we jou en de andere bandleden hartelijk bedanken voor het spetterende feest van gisteren. Zonder jullie was het nooit zo fantastisch geworden. Erg veel complimenten gehad van familie, vrienden en collega’s: “wat een topband”, “ wat hebben jullie een goede band gekozen”, “ wat zijn ze goed”, “wat een enthousiaste band” etc etc. Echt helemaal top! We zijn zelf op heel wat bruiloften geweest, maar wij vonden het uniek en opvallend dat er zoveel mensen de hele avond op de dansvloer hebben gestaan. Maar goed, alles is leuker op je eigen bruiloft natuurlijk.

  Nogmaals bedankt!

  Groeten,
  Jaqueline & Robert

 5. Lotte en Frank says

  We willen jullie ontzettend bedanken voor een te gekke bruiloft die wij hebben gehad 2 mei! De band maakt je feest en het het is jullie zeker gelukt! Het was geweldig!!
  Voor alle mensen die dit na ons lezen: BOEKEN!

 6. Bas en Mel says

  Beste Jon en bandleden,

  Wat vliegt de tijd.. Het is alweer bijna een half jaar geleden dat jullie er met ons een geweldig feest van hebben gemaakt..
  Ik vond het jammer dat wijzelf zo weinig van jullie hebben kunnen genieten door het begroeten van alle gasten e.d… Het klonk
  allemaal geweldig en we hebben veel superleuke reacties over jullie gekregen J Heel erg bedankt voor jullie geweldige
  optreden en wij hopen jullie nog eens te mogen beluisteren en begroeten op ons jubileumfeest!! Nogmaals bedankt voor alles!!

  Groetjes Bas & Melanie

 7. Beste bandleden,

  Graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie optreden tijdens ons Film & Oscars feest.
  Waanzinnig hoe jullie kleur hebben gegeven aan een voor ons belangrijke dag. De reacties van aanwezige filmsterren op jullie optreden, waren een en al positief.

  Wij willen jullie veel succes toe wensen!

  Groeten,
  Lonneke & Denny Gieling

 8. Marianne Tulp says

  Hallo Jon,
  Nogmaals bedankt voor jullie fantastische muziek! Wij vonden jullie geweldig en iedereen was ook heel enthousiast over jullie muziek en repertoire.

  Dankzij jullie is het een fantastisch feest geworden!
  We hebben genoten!

  dank jullie wel
  Marianne

 9. Jazz-ass Ro (Roland) says

  Ik verkeerde in een nostalgische, misschien wel melancholieke bui, en ben ‘Clean Sweep’ gaan googelen! Nu ben ik helemaal verbijsterd dat de band nog steeds bestaat! Natuurlijk…als je góed bent…maar dan gaan bands vaak uit elkaar om solo nog ambitieuzen te willen zijn. Of zo. Toch? Ik woonde van geboorte (1968) tot 1997 in Leiden. In ’85 of ’86 maakte ik jullie voor ’t eerst mee. Geweldig! Vooral ook jullie eigen funky composities. Zie er naar uit weer eens mee te genieten! Eerst maar de site beetje doorspitten. All the best to C.S.!

 10. Koen van der Horn says

  Het was in één woord fantastisch…. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Wij en alle gasten waren laaiend enthousiast over de avond en de muziek.. Veel succes met de band en mogelijk tot ziens…

 11. Pascale Rotteveel says

  Hoi Jon,

  Het is alweer even geleden, maar jullie speelde op onze bruiloft op 19 april in de Nonnerie.
  Ik wilde je even laten weten, dat we heel veel positieve reacties hebben gekregen, iedereen vond de band echt geweldig! Dat vonden mijn man (ben hier nog steeds niet aan gewend, ha ha) en ik ook! Jullie hebben er echt voor gezorgd dat het een knalfeest werd.
  Daarvoor wilde ik jullie nog even bedanken!

  Groetjes Pascale

 12. Martijn Hagenaars says

  Hi Jon, alles goed? Voor iedereen die dit leest: Als je een keer een retegoeie band wil hebben die een feest kunnen maken waarover iedereen na jaren nog spreekt dan moet je clean sweep boeken! In één woord fantassstisch!

  Cu, Martijn

 13. Frank en Loan says

  Lieve Clean Sweep,

  Afgelopen zaterdag traden jullie op op ons feest in Groesbeek. Het was een fantastische avond. Onze gasten hebben erg genoten, wij ook.
  Hartelijk dank voor jullie prachtige optreden en muziek. Het was een onvergetelijke avond !

  Frank en Loan

 14. Sjoerd Haringman says

  Beste Jon,

  Via deze weg willen wij jullie nog hartelijk bedanken voor het spetterende
  optreden dat jullie op onze bruiloft gegeven hebben. Jullie hebben aan een
  fantastische avond bijgedragen!

  Met vriendelijke groet,
  Sjoerd en Marieke

 15. Frank en Cindy Steegman says

  Beste Jon en andere leden van de band,

  Gisteren zijn we getrouwd en hebben een fantastisch zwingend feest gehad in ’t Wapen van Haarzuilen. Jullie fantastische optreden heeft er voor gezorgd dat iedereen helemaal uit zijn dak ging (wij zelf natuurlijk ook)!!!!!!
  Ook jullie gezamenlijke optreden met Joost was voor ons heel erg speciaal.
  We kijken met veel plezier terug op ons huwelijksfeest, daarvoor onze hartelijke dank!!!!

  Liefs Frank en Cindy Steegman

 16. Frederike Schonis says

  Halloooo allemaal,

  Ik zit even op het net te neuzen en vind het superleuk om jullie foto’s te bekijken en verhalen te lezen. Volgens mij gaat het goed met Clean Sweep!!!!
  Lieve groeten van een ex-CleanSweeper: Fre

 17. Siebe en Hélène says

  Beste Jon en andere leden van Clean Sweep,

  We hebben vrijdag genoten van jullie fantastische muziek op onze bruiloft op Wolfslaar. Iedereen op de dansvloer vanaf het begin tot het einde, helemaal geweldig!!!
  Hartstikke bedankt en we geven jullie naam aan iedereen door!

  Siebe en Hélène

 18. Elianne en Rob says

  Bijna 7 jaar nadat we zijn getrouwd, zeggen onze gasten van destijds nóg weleens dat de band zo geweldig goed was!
  En dat terwijl we eerder op de avond rondom jullie bus stonden om op de radio live te horen dat het Nederlands Elftal verloor met strafschoppen. Het drukte de pret van het feest niet (heel bijzonder, er waren behoorlijk wat voetbalgekken bij), het was werkelijk super!

  Leuk om te lezen dat een heleboel anderen er ook zo over denken. Vooral doorgaan!
  En we komen zeker nog eens langs bij “de heeren”!

  Elianne en Rob (29-06-2000)

 19. Bastiaan en Annelies says

  beste leden van Clean Sweep,

  Inmiddels lijkt onze bruiloft al weer ver weg, maar we genieten iedere dag nog na van het grote festijn.
  Wij willen jullie ontzettend bedankt voor het fantastische feest en de muziek die jullie daar gespeeld hebben. Wij hebben genoten en geswingd!!!!
  Ook van menigeen die ons feest heeft bezocht krijgen we enthousiaste reacties terug op jullie optreden.
  Echt super bedankt!!!

  Van onze fotografe hebben we reeds de foto’s digitaal ontvangen. Wij wilden deze leuke foto’s van jullie jullie niet onthouden.

  Nogmaals ontzettend bedankt en Tot Ziens!!!

  groetjes,
  Bastiaan en Annelies

 20. Britt en Boudewijn says

  Beste Jon en band,

  Ontzettend bedankt voor jullie geweldige optreden op ons huwelijksfeest afgelopen zaterdag 30 september in het Zalmhuis. Mede dankzij jullie werd het een geweldige avond! Ik heb genoten, ondanks mijn zwangere buik de hele avond op de dansvloer gestaan, heerlijk!
  Ook hebben we veel positieve reacties van onze gasten gekregen over jullie optreden, dat wilden we jullie even laten weten!

  Bedankt nogmaals!! Groetjes uit Rotterdam, Britt en Boudewijn van Etten

 21. Ewald & Femke says

  dag Jon, wat hebben jullie geweldig gespeeld! bijna iedereen is naar ons toegekomen om te zeggen dat de band zo goed was. een vriend van mij (die uit een zeer muzikaal nest komt) schreef ons het volgende:

  “WOW, wat een gaaf feest. Ik en ook alle anderen waren en zijn nog steeds onder de indruk.
  Ik blijf erbij, de zangeressen hebben met hun zuiverheid – en dat is ‘slechts een detail’ – de avond tot een parel gemaakt.
  Deze band is een keiharde en fantastische basis. Die stemmen deden ons smelten.”

  ik zou het zelf niet mooier kunnen zeggen.
  ik ben persoonlijk ook heel blij met de prachtige versterking die jullie meegenomen hadden. goed uitgebalanceerd, niet te zacht, niet te hard, kortom perfect!
  je had het toegezegd, maar je hebt het meer dan waargemaakt!
  nogmaals veel dank voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke dag.

  Ewald & Femke

 22. Beste Jon en band,

  Net 2 weken terug van onze honeymoon, we genieten nog na van ons bruisende feest. Heel erg veel dank voor jullie spetterende bijdrage, we hebben er enorm van genoten en wij niet alleen: we krijgen nog elke dag complimenten over jullie!! Iedereen heeft zich het zweet in de kleren en de blaren op de voeten gedanst, het was echt te gek!

  Hartelijke groet van Johan en Margot
  (getrouwd op 14 juli 2006)

 23. Annemarie says

  Geweldig optreden in de Beukenhof afgelopen zaterdag 10 juni 2006.
  Jullie hebben 8 jaar gelden op ons huwelijk gespeeld en het is nog steeds top!

  Groetjes, Annemarie

 24. Hoi Jon,

  We willen jullie allemaal onwijs bedanken voor de muzikale bijdrage op onze bruiloft op 26 mei in de Kleine Waarheid. We vonden het echt een top feest, jullie hebben super gespeeld! We hebben echt alleen maar enthousiaste verhalen van onze gasten terug gekregen over Cleansweep. Bedankt

  groetjes Matty & Timo

 25. Hoi Clean Sweep,

  Het was een top feest gisteren. De sfeer was geweldig en dat was vooral aan de band te danken.
  Tot een volgende keer.

  Groeten, Peter.

 26. Rob de Goede says

  Afgelopen vrijdag tijdens het feest van Ellen vd Hoeven hebben wij genoten van jullie optreden !!
  Rob en Hannie de Goede

 27. M. Moons says

  Hallo Clean Sweep,

  Nog bedankt voor jullie super optreden op onze bruiloft eind mei. Super lekkere muziek van een uiterst relaxte band. Veel (ongevraagde) complimenten ontvangen over de muziek en jullie als band.
  Kan iedereen jullie van harte aanbevelen als band voor een top avond met perfecte dansmuziek.

  Nogmaals Bedankt !!!
  Matthieu en Ingeborg

 28. Bedankt voor jullie perfecte optreden 1 april in de orangerie van Elswout. Mede door jullie optreden perfecte avond geweest. Veel complimenten gehad van de gasten over jullie prima kwaliteit.

  groet Bert en Linda

 29. Jasmien says

  Het was helemaal top gisteren in Leiden!! Ik hoop jullie snel weer te zien!!
  groetjes jasmien

 30. Geert & Anouk says

  Het was geweldig afgelopen zaterdag 4-12-2004 op onze bruiloft! Natuurlijk mede door jullie swingende muziek. Vanaf de eerste minuut was het feest! Veel complimentjes mogen ontvangen over de band. En terecht….

  We genieten er nog lang van na!

  Anouk en Geert

 31. Gilbert & Monique Wils says

  Als je een zaal vol tukkers en een enkele westerling aan het bewegen krijgt, dan ben je echt goed. Bedankt voor een geweldig feest!!

  Wie weet tot ziens.
  Gegroet,

  Gilbert en Monique Wils

 32. Michiel says

  Ha die Sweepurz,

  Ziet er goed uit zeg! De groeten aan alle (ex)Sweepers!

  Michiel

 33. Je komt elkaar tegen bij Clean Sweep!
  Gefeliciteerd met deze mooie site, en hopelijk snel weer eens tot ziens/horens.
  Jim

 34. Wow! Dat ziet er gelikt uit… Greetz van jullie ‘ex’ 😀

Malcare WordPress Security